Accidental trouble magnet - Mian, Zanib (London: Hodder, 2019)
Omar (ik-persoon) is net verhuisd en gaat naar een nieuwe school. Daar wordt hij gepest omdat hij moslim is. Maar als hij tijdens een schooluitje samen met pestkop Daniel verdwaalt in Londen, leren ze elkaar beter kennen. Met veel grappige stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar. NL-ZmNBD