Percy Jackson and the Titan's curse - "Riordan, Rick " (London; Puffin, 2023)
De zoon van de zeegod Poseidon en een aardse vrouw strijdt tegen een titanenvloek die oppergod Kronos over o.a. hem heeft uitgesproken. Vanaf ca. 12 jaar. NL-ZmNBD
Keywords: English Fiction