Harry Potter and the half-blood prince - Rowling, J.K. (Bloomsbury London, 2005)
Tijdens Harry's zesde jaar op Zweinsteins school voor tovenarij krijgt hij privéles van Perkamentus en begint hij steeds meer te beseffen hoe dreigend de macht van Voldemort/Tom Vilijn is. NL-ZmNBD