Harry Potter and the prisoner of Azkaban - Rowling, J.K. (Bloomsbury London, 2014)
Onderweg naar Hogwarts wordt Harry aangevallen door Dementors. Op school aangekomen, blijkt hij het doelwit te zijn van een ontsnapte moordenaar. Gelukkig krijgt Harry hulp van zijn vrienden en van een nieuwe leraar. Vanaf ca. 11 jaar. NL-ZmNBD